video Event | meet the expert

Arbeidsperspectief

22/09/2021 | 08:00 - 17:00
Robert Wondaal, commercieel directeur bij Robidus, laat zien waarom arbeidsperspectief hét verschil maakt voor werkgevers en werknemers.
Evenement is afgelopen

Dit leert u tijdens
deze sessie

Future proof

Sociale
zekerheid

Werken is de nieuwe vorm van sociale zekerheid. Hoe doen we er samen alles aan om mensen – binnen hun mogelijkheden – optimaal te laten participeren in het arbeidsproces?

Best practices

Biedt
perspectief

Arbeidsperspectief: de mate waarin een werknemer in staat is in zijn eigen inkomen te blijven voorzien. We laten zien wat arbeidsperspectief betekent voor uw organisatie.

Delen van kennis

Fit for
the job

Houd uw medewerkers fit for the job. Robert Wondaal laat zien hoe u werknemers stimuleert om zowel qua kennis en kunde als mentaal en fysiek gezond te blijven.

Robert Wondaal

Robert Wondaal
Commercieel directeur bij Robidus

Het bijdragen aan succes van opdrachtgevers is de rode draad in de loopbaan van Robert Wondaal. Bij Robidus is hij verantwoordelijk voor de doorontwikkeling én de afzet van de dienstverlening. Robert gelooft dat het beheersen van sociale zekerheid een essentiële bijdrage levert aan het vergroten van de inzetbaarheid van medewerkers en daarmee direct impact heeft op de concurrentiepositie van organisaties.

Blogs gerelateerd
aan dit onderwerp