video Event | gastspreker

BREINpiloot

22/09/2021 | 08:00 - 17:00
Ludwig Antonissen a.k.a de BREINpiloot navigeert u door alle uithoeken van de hersenen op weg naar uw ware talent. Check in voor deze inspirerende reiservaring.
Evenement is afgelopen
Evenement is afgelopen

Dit leert u tijdens
deze sessie

Future proof

Upgrade
uw brein

De BREINpiloot navigeert u door alle uithoeken van de hersenen en brengt u dichter bij uw ware talent. Een leven lang arbeidsperspectief en vooral slim kiezen!

Best practices

Eigen
vitaliteit

Deze reis laat u zien hoe het brein werkt voor u. Van het optimaliseren van prestaties, efficiënter werken en inzetten op uw eigen vitaliteit.

Delen van kennis

Hele Brein
Denken

De BREINpiloot neemt u mee in het ‘Hele Brein Denken’, een persoonlijk ontwikkelingsproces gebaseerd op de beginselen van neuropsychologie.

Dit kunt u gebruiken
tijdens de sessie

BREINpiloot hand-out
BREINpiloot hand-out
Ludwig - Breinpiloot

Ludwig Antonissen
Trainer, coach en vitaloog

Het leven van Ludwig Antonissen nam al vroeg een creatieve vlucht. Na zijn opleiding aan het conservatorium doet hij al jarenlang ervaring op in het onderwijs, als componist, muzikant en entertainer bij theater en televisie. Het uitstippelen van muzikale routes om mensen te raken, te enthousiasmeren, met elkaar te verbinden en boven zichzelf uit te laten stijgen, loopt als een rode draad door zijn carrière. Hij maakt elke breinreis, kort of lang, tot een onvergetelijke ervaring.

Blogs gerelateerd
aan dit onderwerp