video Event | gastspreker

Close the Gap

24/09/2021 | 08:00 - 17:00
Generatie-expert Kim Jansen neemt ons mee in de wereld van de vijf generaties op de werkvloer. Hoe benut u de verschillen optimaal? Leer dat tijdens deze sessie!
Evenement is afgelopen

Dit leert u tijdens
deze sessie

Future proof

5 generaties
op de werkvloer

Kim neemt ons mee in de wereld van de vijf generaties op de werkvloer. Hoe verhouden deze zich ten opzichte van elkaar én hoe kunnen we ze met elkaar verbinden?

Best practices

Future-proof
organisatie

In een snel veranderende wereld is een toekomstbestendige organisatie van belang. Kim vertelt hoe u inzet op een innovatieve, wendbare en future-proof organisatie.

Delen van kennis

Generatie
management

Door in te zetten op generatiemanagement, verhoogt u de werkenergie van alle medewerkers. Een generatie inclusieve organisatie maakt een vitale organisatie!

Kim Jansen

Kim Jansen
Generatie-expert

Kim Jansen, sociaal psycholoog, is sinds 2005 werkzaam op het snijvlak van HR, onderzoek en het trainerschap. Ze geeft presentaties, workshops, en trainingen rondom het thema Generaties en Generatiemanagement. Daarmee verbindt ze generaties op de werkvloer en helpt zij organisaties en individuen om toekomstbestendig te worden. Ze heeft de flair, speelsheid en humor waarmee ze deelnemers warm maakt voor het onderwerp.

Blogs gerelateerd
aan dit onderwerp