live Event | college tour

Een interview met Ministerie van Defensie & Reveal Talent

22/09/2020 | 16:15 - 17:00
In college tour houden we interviews met klanten van Robidus. Vandaag: Ministerie van Defensie & Reveal Talent. Ontdek wat zij betekenen voor een leven lang arbeidsperspectief.
Evenement is afgelopen

Wat kunt u verwachten?

Toekomst passend bij talent en potentie

Dit interview zal in het teken staan van een leven lang arbeidsperspectief. Iedereen kan op het punt in zijn of haar leven komen dat het perspectief op werk verandert. Door ziekte, arbeidsongeschiktheid of juist economische of technische ontwikkelingen. Het vraagt flexibiliteit en daadkracht van mens en organisatie om zicht te krijgen op een nieuwe toekomst. Een toekomst passend bij mogelijkheden, talent en potentie. Het Ministerie van Defensie en Reveal laten samen zien hoe zij dit voor hun medewerkers realiseren.

Saskia Risseeuw
Directeur van het Dienstencentrum Re-integratie bij het Ministerie van Defensie

Saskia Risseeuw is werkzaam als directeur van het Dienstencentrum Re-integratie bij het Ministerie van Defensie. Ze heeft Psychologie en bedrijfskunde gestudeerd en in haar werk focust ze op vraagstukken op het gebied van mens en organisatie. In het bijzonder om mensen – die zijn uitgevallen door ziekte – weer een nieuwe kans te bieden op de arbeidsmarkt. 

Tim Osorio
Managing partner Reveal

Tim Osorio is ondernemer en houdt zich bezig met het creëren van baankansen voor mensen met een kwetsbare positie in de maatschappij. Het hebben van werk kan het verschil maken voor mensen en bijdragen aan een positieve ontwikkeling op diverse leefgebieden. Hij gelooft in het credo: ‘maatschappelijk herstel, begint bij werken.

Blogs gerelateerd
aan dit onderwerp