live Event | college tour

Een interview met ANWB AutoMaatje

23/09/2021 | 16:00 - 16:45
In college tour houden we interviews met klanten van Robidus. Vandaag: AutoMaatje van de ANWB. Ontdek hoe AutoMaatje bijdraagt aan het sociaal ondernemen van de ANWB.
Evenement is afgelopen

Wat kunt u verwachten?

Eenzaamheid kan iedereen raken

“AutoMaatje is een maatschappelijk project van de ANWB. Ons doel is om minder mobiele mensen de mogelijkheid te bieden om actief deel te nemen aan het sociale leven. Zo voorkomen we eenzaamheid, het is namelijk een startpunt voor nieuwe contacten. We bieden oplossingen die lokaal uitgevoerd worden door partners en vrijwilligers. Inclusief én duurzaam. Eenzaamheid kan iedereen raken, maar we kunnen daar met elkaar wat aan doen”, aldus Simone en Lotte.

SImone en Lotte - Automaatje

Simone van Leeuwen
Projectmanager van AutoMaatje bij de ANWB

Simone van Leeuwen is projectmanager van AutoMaatje bij de ANWB. Ze ervaart door haar werk elke dag hoe belangrijk het is om er te zijn voor minder mobiele mensen in de maatschappij. 

Lotte Ruyten
Project- en vrijwilligerscoördinator AutoMaatje

Landelijk werken diverse coördinatoren samen aan het project, waaronder Lotte Ruyten. Zij is project- en vrijwilligerscoördinator in Woerden. Samen met de ANWB en de gemeente realiseren ze de vervoersservice voor en door inwoners van Woerden.

Blogs gerelateerd
aan dit onderwerp