video Event | Food tips

Start uw dag met een gezond ontbijt!

22/09/2020 | 08:00 - 17:00
Maak met deze granola in een handomdraai een heerlijk én gezond ontbijt. Makkelijk om voor meerdere keren te maken én ook perfect als gezond tussendoortje.

Wat kunt u verwachten?

Gezonde start

Ontbijt is dé belangrijkste basis om de dag goed mee te beginnen. Dit recept voor granola is makkelijk én handig. Maak er een voorraad van en u heeft iedere ochtend snel een gezond ontbijt op tafel staan! Maak het met ingrediënten die u zelf het lekkerst vindt. Uiteraard is het ook lekker om tussendoor wat van te snoepen.

Start met koken!

Bij Robidus is ‘passievol samenwerken’ één van onze kernwaarden. Daarom zetten we tijdens het Congrestival een aantal van onze medewerkers – samen met hun passie –  in de spotlight. Kook vandaag samen met onze collega Rattana de Jong-Geel. 

Rattana de Jong

Rattana de Jong-Geel
WIA backoffice

Rattana de Jong-Geel werkt op de afdeling WIA Backoffice bij Robidus. Naast haar werk vindt ze het leuk om te koken en te bakken. Vooral het improviseren van gerechten is voor haar een leuke uitdaging! Als ze jarig is, verrast ze haar Robidus collega’s met een eigengemaakte traktatie. Ze is van de snelle en makkelijke recepten, zoals haar granola: heel eenvoudig en super gezond. Zodat u elke ochtend geniet van een heerlijk ontbijt!

Blogs gerelateerd
aan dit onderwerp