video Event | gastspreker

Neem talent als uitgangspunt

23/09/2020 | 08:00 - 17:00
Sjoerd is ervan overtuigd dat ieder mens, in de juiste omstandigheden, talent optimaal kan benutten. Benieuwd naar zijn verhaal? Hij vertelt er tijdens zijn sessie alles over.
Evenement is afgelopen

Dit leert u tijdens
deze sessie

Future proof

Out-of-the-box
denken

Sjoerd van der Maaden laat zien dat u door out-of-the-box denken, waardevolle collega’s aan uw bedrijf kunt binden. Staar niet blind op de Participatiewet!

Best practices

Benut
talent

Kom erachter hoe u het talent van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt optimaal kunt inzetten binnen uw bedrijf. Werk samen aan een vaste baan!

Delen van kennis

Specialisterren
de beste testers

Specialisterren levert testdiensten aan banken, verzekeraars, grote retailers en mediabedrijven. Ze doen dit met mensen met autisme, zij zijn immers de beste testers!

Sjoerd van der Maaden

Sjoerd van der Maaden
Founder en director bij Specialisterren

Als vader van een zoon met autisme heeft Sjoerd 12 jaar geleden een IT- bedrijf opgezet waar uitsluitend mensen met autisme werken. “Dit omdat ik een jaar lang les heb gegeven aan onze kinderen. Toen bleek dat onze zoon met autisme in de juiste omstandigheden geweldig kon leren. Die ervaring hebben we omgezet naar een IT- testbedrijf”, vertelt Sjoerd. Specialisterren levert onder andere diensten aan banken, verzekeraars, grote retailers, mediabedrijven en aan Robidus!

Blogs gerelateerd
aan dit onderwerp