Lezing: Veerkracht: Omgaan met verandering

Spreker: Niek van den Adel
“Reorganisatie, nieuwe technologie, nieuwe medewerkers, werkdruk en zo kan ik nog wel even doorgaan. Feit is dat de wereld om ons heen verandert. En snel ook!” En dat is helemaal niet erg. Niek vertelt in een bevlogen betoog hoe op 28 jarige leeftijd alles veranderde. Hoe geef je vorm aan een nieuwe werkelijkheid waarin alles, maar dan ook álles anders is. Niek deelt zijn 5 succesfactoren, zodat jij er morgen direct mee aan de slag kan. Het maakt namelijk niet uit of het een verandering op je werk is, of het koffiezetapparaat wordt verplaatst, je werkplek of je werkinhoud. Veerkracht, het meebewegen met verandering is een spier die je kan trainen.
Niek van den adel
Niek van den Adel

Niek van den Adel
Spreker / Inspirator / Bestseller auteur

“Een zaal verras je met een lach en verwonder je met een traan.”

Op zijn achtentwintigste ging Niek van den Adel zwaar onderuit met zijn motor. Het gevolg: een dwarslaesie die hem vanaf zijn borst verlamt. Maar bij hem komt daar nog een zeldzaam extraatje bij: een syrinx, een holte in zijn ruggenmerg die ook zijn resterende lichaamsfuncties voortdurend bedreigt. Hoe is het om als gastheer ineens als gast in zorginstellingen te liggen?

Op een dag realiseert Niek zich dat hij een vak heeft gekozen waarbij hij de hele dag met mensen werkt, maar tijdens al zijn opleidingen nooit echt iets over de mens heeft geleerd. Dit besluit hij in te halen. Hij verdiept zich in NLP en psychologie, en bezoekt iedere goeroe en alles wat maar met persoonlijk ontwikkeling te maken heeft.

Niek adviseert als motivatie-en inspiratiespreker al meer dan 15 jaar het Nederlandse zakenleven bij leiderschapsvraagstukken en op het gebied van verandermanagement. Hij begeleidt leiderschapsprogramma’s en coacht topondernemers en bestuurders.

Blogs gerelateerd
aan dit onderwerp