video Event | fit challenge

Yoga en meditatie

22/09/2020 | 08:00 - 17:00
Yoga en meditatie zweverig? Helemaal niet. Iris bewijst in haar sessie het tegendeel en laat zien wat voor gouden combinatie het is. Doe mee met haar korte meditatie.
Evenement is afgelopen

Wat kunt u verwachten?

Gouden combinatie

Mediteren is zweverig? We sporten om ons lichaam gezond te houden, waarom zouden we dan niet mediteren om onze hersenen gezond te houden? Iris Paulissen vertelt in deze sessie meer over de combinatie tussen yoga en meditatie, vervolgens brengt u dit samen in praktijk met een korte meditatie.

Bij Robidus is ‘passievol samenwerken’ één van onze kernwaarden. Daarom zetten we tijdens het Congrestival een aantal van onze medewerkers – samen met hun passie –  in de spotlight. Doe vandaag mee met een yogales van onze collega Iris Paulisse.

Iris Paulisse

Iris Paulisse
Teamleider business & insurance support bij Robidus

Iris Paulisse is teamleider binnen Robidus. Ze beoefent al jaren yoga. Het helpt haar om een soepel en sterk lijf te behouden én door de continue focus op de ademhaling kan ze zichzelf ontspannen. Sinds januari volgt ze in haar vrije tijd een opleiding tot Vinyasa yoga-docent. Oefen met haar mee tijdens haar sessies!

Blogs gerelateerd
aan dit onderwerp