video Event | fit challenge

Yoga is alleen voor lenige mensen?

23/09/2020 | 08:00 - 17:00
Yoga is voor iedereen. Dat maakt Iris duidelijk in deze tweede sessie. Ze legt het effect uit van yoga en doe samen met haar een zonnegroet-serie.
Evenement is afgelopen

Wat kunt u verwachten?

Doe de zonnegroet-serie

Yoga is alleen voor lenige mensen? “Het is dat yoga zich niet in potjes laat proppen, anders zou het wereldwijd het best verkochte medicijn zijn”, dat zei de Amerikaanse neurobioloog en psychiater Murali Doraiswamy. Iris geeft in deze sessie uitleg over yoga en samen doet u een zonnegroet-serie!

Bij Robidus is ‘passievol samenwerken’ één van onze kernwaarden. Daarom zetten we tijdens het Congrestival een aantal van onze medewerkers – samen met hun passie –  in de spotlight. Doe vandaag mee met een yogales van onze collega Iris Paulisse.

Iris Paulisse

Iris Paulisse
Teamleider business & insurance support bij Robidus

Iris Paulisse is teamleider binnen Robidus. Ze beoefent al jaren yoga. Het helpt haar om een soepel en sterk lijf te behouden én door de continue focus op de ademhaling kan ze zichzelf ontspannen. Sinds januari volgt ze in haar vrije tijd een opleiding tot Vinyasa yoga-docent. Oefen met haar mee tijdens haar sessies!

Blogs gerelateerd
aan dit onderwerp