Veelgestelde
vragen

Heeft u een vraag? Geen paniek! Vind hieronder antwoord op al uw vragen:

Veelgestelde vragen

Hoe stel ik mijn programma samen?

Na aanmelding ontvangt u van ons een e-mail met daarin een link naar de website van het Robidus Kennisfestival. Hier kunt u uw eigen programma samenstellen.

Let op: deze e-mail ontvangt u niet altijd direct na uw aanmelding, maar kan ook op een later moment nog verstuurd worden.

Wat zijn de tijden van het Robidus Kennisfestival

Het ontvangst is rond 9.15 uur. Het programma van het Robidus Kennisfestival begint om 10.00 uur.

Wat kost het Robidus Kennisfestival?

Het Robidus Kennisfestival is een cadeau voor onze klanten en is daarom kosteloos. Het Robidus Kennisfestival is niet vrijblijvend. Mocht u niet tijdig aangeven dat u niet aanwezig kunt zijn wordt er een bedrag van 50 euro in rekening gebracht. Dit bedrag doneert Robidus aan het goede doel. Het gaat hierbij om een afmelding binnen twee weken voor het evenement.

In het programma staat al een begin- en een slotsessie, klopt dat?

Dit klopt inderdaad. Om met zijn allen vol energie het Robidus Kennisfestival te starten en af te sluiten, hebben wij twee plenaire sessies voor u ingepland.

Wat is de locatie van het Robidus Kennisfestival?

De Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort

Waar kan ik parkeren?

De Rijtuigenloods beschikt over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Om dit in goede banen te leiden wordt parkeerbegeleiding verzorgd. Er zijn geen restricties qua maximale doorrijhoogte.

Kan ik mijn auto opladen bij de locatie?

Er zijn laadpalen aanwezig voor elektrische auto's.

Is de Rijtuigenloods goed te bereiken met het openbaar vervoer? 

De Rijtuigenloods ligt op 200 meter loopafstand van station Amersfoort Centraal; een belangrijk knooppunt in het spoorvervoer tussen de Randstad en Noord- en Oost-Nederland. Ook vertrekken vanaf hier diverse bussen.

Is de locatie toegankelijk voor mindervaliden?

De Rijtuigenloods is gelijkvloers waardoor mindervaliden zich prettig kunnen verplaatsen. Daarnaast is het merendeel van de subruimtes goed bereikbaar, met uitzondering van de historische treinrijtuigen. De locatie beschikt over een invalidentoilet. Indien gewenst kan er een mindervalide parkeerplek geregeld worden, deze dient van te voren aangevraagd te worden.

Heb ik een uitnodiging nodig om toegang te krijgen tot het Robidus Kennisfestival?

Na het samenstellen van uw programma kunt u deze downloaden. Hier staat ook uw persoonlijke QR-code. Met deze QR-code heeft u toegang tot het Kennisfestival. Uitprinten is niet nodig, u kunt uw QR-code via uw telefoon laten scannen bij de ingang.

Ik wil graag een introducee meenemen, kan dat?

Het Robidus Kennisfestival is uitsluitend bedoeld voor de klanten van Robidus. We hebben een maximaal aantal beschikbare plaatsen. Om zoveel mogelijk klanten de mogelijkheid te geven om te komen, is het helaas niet mogelijk een introducee mee te nemen.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op