Ontmoet
onze partners

Het Future Fit Congrestival is een initiatief van Robidus, waarbij we worden gesteund door diverse partners. We stellen ze graag aan u voor, de trotse partners van het Congrestival 2020 én ontdek wat zij voor u kunnen betekenen.

Future Fit met
onze partners

Welke Professionals

Welke Professionals

Welke is een landelijk opererende organisatie actief op het gebied van arbeidsdeskundige dienstverlening, re-integratie (2e spoor, Ziektewet en WGA), outplacement en loopbaanvraagstukken. Al ruim 14 jaar zijn wij actief in dit vakgebied. Onze opdrachtgevers zijn divers; naast Robidus werken wij onder andere voor de overheid, het bedrijfsleven, de zorg en het onderwijs. Welke komt bij haar kandidaten thuis of op locatie en werkt vanuit een vertrouwensrelatie één op één met de kandidaat. De kandidaat/medewerker wordt bij Welke altijd begeleidt door een jobhunter én een re-integratiebegeleider of coach.

Laat u inspireren door de content van Welke Professionals:

Bekijk hier alle content

Oxhill7

Oxhill7 begeleidt jaarlijks enkele duizenden werknemers naar passend werk, binnen maar vooral buiten de eigen organisatie. Dit gebeurt in de meeste gevallen omdat de medewerker niet langer het eigen werk kan uitvoeren. Aangezien wij dit al sinds 2006 doen, hebben wij veel kennis opgedaan in relatie tot een leven lang arbeidsperspectief. We proberen samen met onze klanten steeds eerder werknemers te helpen met een heldere visie in relatie tot hun vitaliteit en perspectief tot aan hun pensioen (en ver daarna). Dit doen wij door onderzoek, coaching en arbeidsmarktbenadering.

Laat u inspireren door de content van Oxhill7:

Bekijk hier alle content

Persoonlijke gezondheidscheck

Persoonlijke Gezondheidscheck | Product van &niped

Met de Persoonlijke Gezondheidscheck van &niped stuurt u op een gezonde(re) organisatie. Dit wetenschappelijk onderbouwde e-Healthplatform brengt de gezondheidsrisico's van uw organisatie in kaart: betrouwbaar en compleet. Uw medewerkers krijgen een persoonlijk gezondheidsrapport. Als werkgever ontvangt u organisatiebreed inzicht in de gezondheidsrisico’s en de impact hiervan op verzuim en productiviteit. Zo kunt u na deze (nul)meting integraal en effectief sturing geven op duurzaam inzetbare medewerkers. De PGC voldoet aan de wettelijke PMO-verplichting.

Laat u inspireren door de content van Persoonlijke Gezondheidscheck | Product van &niped:

Bekijk hier alle content

Solutions!

Solutions!-vpr

Solutions!-vpr staat voor re-integratie met de focus op wat wél mogelijk is. We helpen u bij het zoeken naar de (werk)mogelijkheden van uw (langdurig) zieke werknemer. We ondersteunen bij het begeleiden van uw zieke werknemer naar passend werk, binnen of buiten uw organisatie. Daarnaast geven we adviezen over hoe u efficiënt en effectief kunt omgaan met ziekteverzuim. Onze missie is uw medewerker weer aan het werk helpen en u, als werkgever, adviseren over het begeleiden van uw zieke medewerker zodat doelen behaald worden en kosten worden bespaard.

Laat u inspireren door de content van Solutions!-vpr:

Bekijk hier alle content

ttif werk

ttif & werk

Wij zijn dé specialist op het gebied van loopbaanadvies, coaching, tweede spoor en outplacement. Met veel enthousiasme begeleiden onze ervaren coaches kandidaten bij een volgende stap in hun loopbaan. Voor ons begint alles met passie en enthousiasme. Wij doen wat we doen, omdat we de beste willen zijn en ervan overtuigd zijn het verschil te maken. Dit doen wij samen met onze partners, klanten en werkgevers. Met een achtergrond in talent management, assessments en werving & selectie hebben wij een unieke kijk en aanpak ontwikkeld op de thema’s: carrière, preventie en inzetbaarheid.

Veiligheidspiramide logo

Veiligheidspiramide

De oude Egyptenaren bouwden de eeuwenoude piramides vanuit een brede basis naar een smalle top. Ook de veiligheid kunnen we op deze stevige manier opbouwen. Iedereen heeft in de veiligheidspiramide een eigen taak en rol. Alle medewerkers samen vormen de brede basis waar de rest van de veiligheidspiramide op steunt. ‘Iedereen doet mee’: Veiligheidspiramide betrekt daarom de hele organisatie bij veiligheid. Wij organiseren trainingen voor bedrijven en realiseren een veilige werkomgeving voor iedereen.

Elabo logo

Elabo

Deskundig, betrokken en verbindend: wij zijn Elabo. Door een steeds verder terugtrekkende overheid, wordt er meer eigen verantwoordelijkheid verwacht van werkgevers én werknemers. Daarbij is het van belang om beide partijen deskundig te adviseren en te begeleiden op het gebied van re-integratie en verzuim. Zo worden kosten bespaard en de inzetbaarheid en betrokkenheid vergroot. Wij ondersteunen onze klanten zodat ondernemers met duurzaam inzetbaar personeel succesvol kunnen blijven ondernemen.

icara logo

ICARA

ICARA is hét onafhankelijke medische expertise buro van Nederland. Met een landelijk netwerk aan specialisten, arbeidsdeskundigen en verzekeringsartsen bieden wij duidelijkheid in complexe verzuimdossiers. Op basis van fysieke, psychische of multidisciplinaire expertise voorzien wij in de herstelinrichting, belastbaarheid en arbeidsmogelijkheden bij complex verzuim. Juist deze duidelijkheid is cruciaal bij het versnellen van herstel door gerichte en effectieve aanpassing van het re-integratieplan. Dit is waar wij ons dagelijks, maximaal voor inzetten. Dit is wat wij doen.

Synapsis

Synapsis

Wij van Synapsis zijn ervan overtuigd dat arbeidsdeskundig advies zorgt voor verbinding tussen (ex-)werknemers en werkgevers. Door oplossingen en advies te bieden in het herstel en stappen te maken in de werktoekomst. Door coachende gesprekken realiseren we een visie om verdere stappen te nemen bij (preventie van) arbeidsongeschiktheid. Door het gesprek aan te gaan, komt er acceptatie bij de (ex-)werknemer en de werkgever. Daarbij schuwen wij niet de zachte confrontatie. Hierdoor komt er beweging in de goede richting. Dit draagt bij dat er meer mensen (blijven of gaan) werken.

HSK

Tijdens een arbeidsduur of loopbaan kan het voorkomen dat een medewerker minder inzetbaar is. Voordat medewerkers uitvallen zijn in een eerder stadium vaak al signalen te zien van een verminderde mentale veerkracht. Goed beleid kan de mentale veerkracht vergroten en verzuim voorkomen. Middels onze interventies bij HSK kunt u de mentale veerkracht van uw medewerkers vergroten. Als er sprake is van verzuim, bevorderen wij het herstel en de re-integratie door het werk, u als werkgever en de bedrijfsarts te betrekken in een behandeling.

ICARA

ICARA verduidelijkt, als hét adres voor onafhankelijke medische expertise, de fysieke en mentale inzetbaarheid van medewerkers in geheel Nederland en draagt hiermee bij aan duurzame inzetbaarheid. Door de inzet van fysieke, psychische en arbeidsdeskundige expertises biedt ICARA u snel duidelijkheid over en geeft richting aan arbeidsmogelijkheden bij complex verzuim van uw medewerkers. Ons landelijke netwerk aan specialisten is snel voor u beschikbaar, waardoor uw medewerker al binnen 14 dagen het eerste consult heeft.

Laat u inspireren door de content van ICARA: Bekijk hier alle content

LogoIpSUM

ICARA verduidelijkt, als hét adres voor onafhankelijke medische expertise, de fysieke en mentale inzetbaarheid van medewerkers in geheel Nederland en draagt hiermee bij aan duurzame inzetbaarheid. Door de inzet van fysieke, psychische en arbeidsdeskundige expertises biedt ICARA u snel duidelijkheid over en geeft richting aan arbeidsmogelijkheden bij complex verzuim van uw medewerkers. Ons landelijke netwerk aan specialisten is snel voor u beschikbaar, waardoor uw medewerker al binnen 14 dagen het eerste consult heeft.

Laat u inspireren door de content van ICARA: Bekijk hier alle content